Tuplapienryhmä TPLMAS17

Opettaja:Heini Honkaniemi
Aika:maanantaisin klo 17.00
Opetuskerrat:10
Kurssin koko:8
Kurssin alkamispäivä:2017-08-21
Hinta:270.00 €
Info:Tuplapienryhmä soveltuu erinomaisesti sekä aloittelijoille että enemmän jo laulaneille.

Opetuskausi sisältää 10 kertaa, jotka jakautuvat siten, että jokaiselle osallistujalle on 4 henkilökohtaista opetustuokiota (kerrat 2.-9.) sekä joka kerralla yhdessä tehtäviä harjoituksia. Ensimmäinen ja viimeinen kurssikerta lauletaan kokonaan porukalla. Oppilaat voivat tuoda omille harjoitusvuoroilleen toivelaulujaan laulettaviksi. Käytössä ovat kaikki LauluAvaimen kurssivihot, ja oppilaskäytössä on kopiokone (0,20€ / A4).

Ryhmässä kenenkään ei tarvitse laulaa yksin muiden edessä, ellei halua. Henkilökohtaisillakin harjoitusvuoroilla lauletaan yhdessä, vaikka opettaja ohjaakin aina yhtä oppilasta kerrallaan. Ryhmään voi tulla mukaan vaikkei olisi ennen laulanut mitään tai olisi laulanut paljonkin, sillä omat harjoitukset räätälöidään aina jokaiselle tarpeen mukaan.

Kurssi kokoontuu Kampin toimipisteellämme, Lapinrinne 2. Ryhmään otetaan 6-10 osallistujaa. Jos ryhmässä on kauden alkaessa 6 tai 7 osallistujaa, lyhenee kesto: 17.00-18.15 = 75min/kerta. Henkilökohtaisen opetuksen määrä säilyy samana osallistujamäärästä riippumatta.

Kauden kesto on 21.8. – 30.10. sekä varakerta 6.11.2017.

Koska kausi loppuu poikkeuksellisen aikaisin, selvitämme heti alkusyksystä mahdollisuutta pidentää kautta lisäkerroilla marraskuussa toisen opettajan johdolla. Lisäkerrat ovat henkilökohtaisen opetuksen kertoja. Tiedotamme niistä viimeistään syyskuussa.

Ilmoittautuminen ryhmään on sitova. Hinta sisältää alv.24%. Maksu- ja peruutusehtoihimme voit tutustua nettisivuillamme www.lauluavain.fi. Tervetuloa mukaan!
Kurssi on täynnä.
Takaisin kurssilistaan