Pienryhmä MA2S17

Opettaja:Heini Honkaniemi
Aika:maanantaisin klo 18.45
Opetuskerrat:10
Kurssin koko:4
Kurssin alkamispäivä:2017-08-21
Hinta:360.00 €
Info:Tämä ryhmä on täynnä. Pienryhmiä, joissa on tilaa on mm. tiistai klo 17, torstai klo 18.45 sekä miesten pienryhmä keskiviikko klo 17.

***********************

LauluAvaimen pienryhmissä on tehokas, mutta samalla leppoisa tunnelma. Ryhmässä lauletaan ja harjoitellaan sekä yksilöllisesti että ryhmän kanssa yhdessä. Opettaja paneutuu jokaisen kurssilaisen laulamiseen henkilökohtaisesti. Ryhmäläisillä on joka kerralla oma 15-20 minuutin mittainen henkilökohtainen opetustuokio, jonka aikana kaikki muutkin tekevät harjoituksia ja laulavat mukana.

Tämä ryhmä kokoontuu neljän hengen porukalla aina maanantaisin klo 18.45. Yhden kurssikerran kesto on 1,5 tuntia.

Kauden kesto on 21.8. – 30.10. sekä varakerta 6.11.2017. Koska kausi loppuu niin aikaisin, selvitämme heti alkusyksystä mahdollisuutta pidentää kautta lisäkerroilla marraskuussa toisen opettajan johdolla. Lisäkerrat ovat henkilökohtaisen opetuksen kertoja. Tiedotamme niistä viimeistään syyskuussa.

**********************
Ilmoittautuminen ryhmään on sitova. Hinta sisältää alv.24%. Maksu- ja peruutusehtoihimme voit tutustua nettisivuillamme www.lauluavain.fi. Tervetuloa mukaan!

Ryhmän maksimikoko on neljä. Ryhmä perustetaan, jos ilmoittautuneita on vähintään kolme. Jos osallistujia on vain 3, yhden kurssikerran kesto on aina 75 minuuttia. Henkilökohtaisen opetuksen määrään kertojen kesto ei vaikuta. Ilmoittautuminen ryhmään on sitova.
Kurssi on täynnä.
Takaisin kurssilistaan