Alkeispienryhmä TI1S17

Opettaja:Tuula Tenni
Aika:tiistaisin klo 17.00
Opetuskerrat:14
Kurssin koko:4
Kurssin alkamispäivä:2017-08-22
Hinta:495.00 €
Info:Ryhmä on nyt täynnä.

Tässä tiistain aloittelijoille suunnatussa pienryhmässä lauletaan ja harjoitellaan sekä yksilöllisesti että ryhmän kanssa yhdessä, matalalta lähtötasolta kaikessa rauhassa laulamisen perusteisiin tutustuen. Opettaja käy jokaisen kurssilaisen kanssa juuri kunkin omalle äänelle sopivia harjoituksia ja työtapoja läpi joka kurssikerralla, omalla 15-20 minuutin mittaisella henkilökohtaisella opetustuokiolla. Samaan aikaan myös muutkin voivat tehdä harjoituksia ja laulaa mukana.

Voit tuoda omille harjoitusvuoroillesi juuri sitä musiikkia, jota haluat laulaa, ja tutustuttaa toisetkin ryhmäläiset omaan mielimusiikkiisi. Jos laulaminen on sinulle vielä vierasta, opettaja voi ehdottaa mahdollisia lauluja. Opettaja laulaa myös kanssasi koko ajan -
yksin ei tarvitse laulaa muiden kuullen.

Tämä alkeispienryhmä kokoontuu neljän hengen porukalla aina tiistaisin klo 17.00. Yhden kurssikerran kesto on 1,5 tuntia. Opetus alkaa ti 22.8. Viikolla 42 on syysloma. Kausi päättyy LauluAvaimen joulujuhliin ti 12.12.2017. Opettajia on kauden aikana kaksi: elo-syyskuussa Tuula Tenni ja syyskuulta joulukuulle Minna Rusanen.

**********************
Ilmoittautuminen ryhmään on sitova. Hinta sisältää alv.24%. Maksu- ja peruutusehtoihimme voit tutustua nettisivuillamme www.lauluavain.fi. Tervetuloa mukaan!

Ryhmän maksimikoko on neljä. Ryhmä perustetaan, jos ilmoittautuneita on vähintään kolme. Jos osallistujia on vain 3, yhden kurssikerran kesto on aina 75 minuuttia.
Kurssi on täynnä.
Takaisin kurssilistaan