Pienryhmä MA1S17

Opettaja:Minna Rusanen
Aika:maanantaisin klo 17.00
Opetuskerrat:14
Kurssin koko:4
Kurssin alkamispäivä:2017-08-21
Hinta:495.00 €
Info:Tämä ryhmä on nyt täynnä.

*******************************

LauluAvaimen pienryhmissä on tehokas, mutta samalla leppoisa tunnelma. Ryhmässä lauletaan ja harjoitellaan sekä yksilöllisesti että ryhmän kanssa yhdessä. Opettaja paneutuu jokaisen kurssilaisen laulamiseen henkilökohtaisesti. Ryhmäläisillä on joka kerralla oma 15-20 minuutin mittainen henkilökohtainen opetustuokio, jonka aikana kaikki muutkin tekevät harjoituksia ja laulavat mukana.

Voit tuoda omille harjoitusvuoroillesi juuri sitä musiikkia, jota haluat laulaa, ja tutustuttaa toisetkin ryhmäläiset omaan mielimusiikkiisi. Opettajalta saat ohjeita ja opastusta äänenkäyttöön ja laulutekniikkaan. Voit keskittyä harjoittelussa juuri siihen mitä itse toivot ja tarvitset: vaikkapa laulujen tulkintaan tai kehon rentouttamiseen, nuotilleen laulamisen harjoitteluun tai korkeiden äänien tuottamiseen.

Tämä pienryhmä kokoontuu neljän hengen porukalla aina maanantaisin klo 17.00. Yhden kurssikerran kesto on 1,5 tuntia. Kurssikertoja on 14 syksyn aikana. Ensimmäinen kerta on ma 21.8.2017. Viikolla 42 on syysloma. Kausi päättyy LauluAvaimen joulujuhliin ti 12.12.2017.

**********************

Ryhmän maksimikoko on neljä. Ryhmä perustetaan, jos ilmoittautuneita on vähintään kolme. Jos osallistujia on vain 3, yhden kurssikerran kesto on aina 75 minuuttia. Henkilökohtaisen opetuksen määrään kertojen kesto ei vaikuta. Ilmoittautuminen ryhmään on sitova. Hinta sisältää alv.24%. Maksu- ja peruutusehtoihimme voit tutustua nettisivuillamme www.lauluavain.fi. Tervetuloa mukaan!
Kurssi on täynnä.
Takaisin kurssilistaan