Metsä-kuoro MTSS17

Opettaja:Teri Mantere
Aika:tiistaisin klo 18.30
Opetuskerrat:14
Kurssin koko:20
Kurssin alkamispäivä:2017-08-22
Hinta:255.00 €
Info:Huom. aloitus siirtynyt > 22.8.!

*************

Kaikille avoin, iloinen Metsä-kuoro on sekä miehille että naisille tarkoitettu matalan kynnyksen lauluryhmä, jossa harjoitellaan kuorolaulamisen perusteita, laulutekniikkaa ja venytellään omaa ääntä eri tavoin. Kuoron ohjelmisto on monipuolista lähivuosikymmenten musiikkia, kansanlauluja, poppia ja pääasiassa monille tuttuja peruskappaleita. Lauletaan lähinnä yksiäänisesti. Tarvittavat materiaalit (laulujen sanat, nuotit) saa opettajalta omaksi ja ne kuuluvat hintaan. Metsä-kuoro harjoittelee Töölössä, Topeliuksenkatu 2. Harjoitusten kesto on aina 1,5 tuntia, klo 18.30 – 20.00.

Elokuun harjoituksiin 22.8. ja 29.8. voi tulla myös ilmaiseksi tutustumaan, kunhan ilmoittaa siitä sähköpostitse viimeistään edellisenä päivänä. Tutustumisen jälkeen voi päättää haluaako jatkaa koko kauden ryhmässä. Tutustumiskerta on sido mihinkään!

Syksyllä kokoonnutaan yhteensä 14 kertaa, joista yksi voi olla esiintyminen. Esiintyminen voi olla myös muuna viikonpäivänä tai aikana kuin harjoitukset. Kausi päättyy LauluAvaimen joulujuhliin ti 12.12., joissa myös esiinnytään. Opettaja kertoo elokuussa tarkemmin itse kauden rakenteesta ja laulukeikoista.

Ilmoittautuminen on sitova. Hinta sisältää 24% alv. Maksu- ja peruutusehtoihin voit tutustua tarkemmin osoitteessa www.lauluavain.fi. Lämpimästi tervetuloa laulamaan!

Takaisin kurssilistaan