Miesten pienryhmä 2 MPR2S17

Opettaja:Teri Mantere
Aika:keskiviikkoisin klo 18.45
Opetuskerrat:12
Kurssin koko:4
Kurssin alkamispäivä:2017-08-23
Hinta:430.00 €
Info:Tämä ryhmä on täyttynyt ennakkoilmoittautumisessa. Keskiviikon klo 17 vastaavassa ryhmässä on vielä tilaa.

*************************

LauluAvaimen pienryhmissä on tehokas, mutta samalla leppoisa tunnelma. Pienryhmässä lauletaan ja harjoitellaan sekä yksilöllisesti että ryhmän kanssa yhdessä. Opettaja paneutuu jokaisen kurssilaisen laulamiseen henkilökohtaisesti. Ryhmäläisillä on joka kerralla oma 15-20 minuutin mittainen henkilökohtainen opetustuokio, jonka aikana kaikki muutkin tekevät harjoituksia ja laulavat mukana.

Tämä pienryhmä on tarkoitettu miehille, ja ryhmää ohjaa miesopettaja. Oppilaat voivat tuoda omille harjoitusvuoroilleen juuri sitä musiikkia, jota haluavat laulaa. Opettajalta saa ohjeita ja opastusta äänenkäyttöön ja laulutekniikkaan.

Miesten pienryhmä 2 kokoontuu neljän hengen porukalla aina keskiviikkoisin klo 18.45. Yhden kurssikerran kesto on 1,5 tuntia. Kurssikertoja on 12 syksyn aikana. Ensimmäinen kerta on ke 23.8.2017. Viikolla 42 on syysloma. Opettaja kertoo kauden rakenteesta, lomaviikoista yms tarkemmin itse elokuussa.

Ilmoittautuminen ryhmään on sitova. Hinta sisältää alv.24%. Maksu- ja peruutusehtoihimme voit tutustua nettisivuillamme www.lauluavain.fi.

Tervetuloa mukaan!
Kurssi on täynnä.
Takaisin kurssilistaan