Pop-/rytmiryhmä POPS17

Opettaja:Heidi Kiviharju
Aika:torstaisin klo 17.00
Opetuskerrat:14
Kurssin koko:14
Kurssin alkamispäivä:2017-08-24
Hinta:357.00 €
Info:Reippaan eläväisessä pop-/rytmiryhmässä tutustutaan iloisissa ja leppoisissa tunnelmissa popin ja rockin historiaan, käytännönläheisesti biisejä laulaen ja eri vuosikymmenten rytmeihin ja svengiin heittäytyen. Laulujen ja harjoitusten ohessa käydään läpi äänenkäytön tekniikan perusteita, mutta ne eivät ole pääosassa tällä kurssilla.

Ryhmä soveltuu myös aloittelijoille. Sinun ei oikeasti tarvitse tietää tai osata mitään tullessasi! Kurssi ei sisällä henkilökohtaista ohjausta, vaan kaikki harjoitukset tehdään yhteisesti ryhmässä. Tässä ryhmässä on tosi kivaa, ja rytmi raikaa!

Pop-/rytmiryhmässä on mukana myös aikaisemmin aloittaneita, mutta syksyltä voi erittäin hyvin tulla mukaan uutena, sillä syyskausi aloitetaan aina ”puhtaalta pöydältä”. Ryhmä kokoontuu Kampin toimitiloissa, osoite Lapinrinne 2, torstaisin klo 17.00. Yhden kerran kesto on aina 1,5 tuntia. Ensimmäinen kerta on joko to 24.8. tai 31.8. – opettaja tiedottaa itse elokuun alkupuolella!

Ilmoittautuminen ryhmään alkaen 1.6.2017 alla olevasta linkistä. Ilmoittautuminen on sitova. Maksu- ja peruutusehtoihimme voit tutustua tarkemmin nettisivuillamme www.lauluavain.fi. Kurssin hinnasta 24% on arvonlisäveroa.

Tervetuloa! Pop pop!
Ilmoittaudu tälle kurssille
Takaisin kurssilistaan