Miesten pienryhmä KE2K18

Opettaja:Teri Mantere
Aika:keskiviikkoisin klo 18.45
Opetuskerrat:14
Kurssin koko:4
Kurssin alkamispäivä:2018-01-17
Hinta:495.00 €
Info:LauluAvaimen pienryhmissä on tehokas, mutta samalla leppoisa tunnelma. Jos Sinulla on haasteena löytää oikeita sävelkorkeuksia, pienryhmä on juuri Sinulle sopiva opetusmuoto, sillä opettaja paneutuu jokaisen kurssilaisen laulamiseen henkilökohtaisesti. Tämä pienryhmä on tarkoitettu erityisesti miesoppilaille ja ryhmää ohjaa miesopettaja. Ryhmäläisillä on joka kerralla oma 15-20 minuutin mittainen henkilökohtainen opetustuokio, jonka aikana kaikki muutkin tekevät harjoituksia ja laulavat mukana. Ryhmässä lauletaan ja harjoitellaan sekä yksilöllisesti että ryhmän kanssa yhdessä.

Tämä miesten pienuryhmä kokoontuu neljän hengen porukalla aina keskiviikkoisin klo 18.45-20.15. Yhden kurssikerran kesto on 1,5 tuntia.

Ryhmän lukukausi alkaa keskiviikkona 17.1.2018. Kertoja kauden aikana on 14 ja toukokuussa lisäksi kevätjuhlat.

**********************

Ilmoittautuminen ryhmään on sitova. Hinta sisältää alv.24%. Maksu- ja peruutusehtoihimme voit tutustua nettisivuillamme www.lauluavain.fi. Tervetuloa mukaan!

Ryhmän maksimikoko on neljä. Ryhmä perustetaan, jos ilmoittautuneita on vähintään kolme. Jos osallistujia on vain 3, yhden kurssikerran kesto on aina 75 minuuttia. Henkilökohtaisen opetuksen määrään kertojen kesto ei vaikuta. Ilmoittautuminen ryhmään on sitova.
Kurssi on täynnä.
Takaisin kurssilistaan