Tuplapienryhmä MATPLK18

Opettaja:Minna Nyberg
Aika:maanantaisin klo 17.15
Opetuskerrat:14
Kurssin koko:8
Kurssin alkamispäivä:2018-01-08
Hinta:364.00 €
Info:Tuplapienryhmä soveltuu erinomaisesti sekä aloittelijoille että enemmän jo laulaneille. Jos Sinulla on haasteita oikeiden sävelkorkeuksien löytämisessä, soveltuu (tupla)pienryhmäopetus juuri Sinulle. Opettaja voi auttaa Sinua löytämään oikeita korkeuksia – tuplapienryhmässä saat lisäksi laulaa paljon yhdessä muiden kanssa ja näin yhdistää henkilökohtaisen ohjauksen yhteislaulun tuomaan iloon!

Opetuskausi sisältää 14 kertaa: jokaiselle osallistujalle on 6 henkilökohtaista opetustuokiota kauden aikana. Omat laulukerrat sovitaan heti ensimmäisellä kerralla – kalenterit mukaan! Ensimmäinen ja viimeinen kurssikerta lauletaan kokonaan yhdessä, eikä noina kertoina ole henk.koht opetusta lainkaan.

LauluAvaimen ryhmissä kenenkään ei tarvitse laulaa yksin muiden edessä, ellei halua. Henkilökohtaisillakin harjoitusvuoroilla lauletaan porukalla, vaikka opettaja ohjaakin aina yhtä oppilasta kerrallaan. Kunkin oppilaan omat harjoitukset räätälöidään aina jokaiselle tarpeen mukaan. Oppilaat voivat tuoda omille harjoitusvuoroilleen toivelaulujaan laulettaviksi. Käytössä ovat kaikki LauluAvaimen kurssivihkot, ja oppilaskäytössä on kopiokone (0,20€ / A4).

Kurssi kokoontuu Kampin toimipisteellämme, Lapinrinne 2. Ryhmään otetaan 6-8 osallistujaa. Jos ryhmässä on kauden alkaessa 6 osallistujaa, lyhenee kesto: 17.15-18.30 = 75min/kerta. Seitsemän osallistujaa: 75min niillä kerroilla kun on vain 3 hengen omat vuorot. Henkilökohtaisen opetuksen määrä säilyy samana osallistujamäärästä riippumatta!

Ryhmä alkaa maanantaina 8.1.2018 klo 17.15. Tervetuloa!

***********************
Ilmoittautuminen ryhmään on sitova. Hinta sisältää alv.24%. Maksu- ja peruutusehtoihimme voit tutustua nettisivuillamme www.lauluavain.fi.
Ilmoittaudu tälle kurssille
Takaisin kurssilistaan