Laulun ilo! -lauluryhmä KEL3K18

Opettaja:Hanna Lammi
Aika:keskiviikkoisin klo 18.45
Opetuskerrat:8
Kurssin koko:14
Kurssin alkamispäivä:2018-01-31
Hinta:220.00 €
Info:Ryhmä on täynnä.
Voit halutessasi ilmoittautua jonoon.
Maanantain vastaavassa Laulux-ryhmässä on vielä paikkoja vapaana.

********************

Laulun ilo! -ryhmä kokoontuu aina keskiviikkoisin klo 18.45-20.15 laulamaan yhdessä viikon aikana kertyneet stressit unholaan!

Ryhmä soveltuu erityisen hyvin peruskurssin tai aloittelijan lyhytkurssin käyneille tai jossain LauluAvain-ryhmässä noin vuoden ajan mukana olleille. Mukaan voi kuitenkin tulla myös täysin uutena - mitään ennakkotaitoja ei edellytetä. Ryhmässä lauletaan paljon yhdessä, ja laulamisen lomassa tehdään harjoituksia.

Opetus sisältää äänenkäytön ohjausta siten, että pääpainona on laulamisen helppouden ja vaivattomuuden etsiminen. Tavoitteena on laulamisen kautta, tekemällä ja kokeilemalla löytää avaimia omiin laululukkoihin osaavan ja innostavan opettajan johdolla. Kaikki tehdään yhteisesti, eikä kenenkään tarvitse laulaa tai tehdä yksin. Ryhmässä ei siis ole henkilökohtaista ohjausta. Opettaja tuo ryhmään laulettavaksi aluksi itse valitsemiaan lauluja, ja kauden edetessä myös ryhmäläiset itse voivat ehdottaa laulettavia lauluja.

Kevään laulukertoja on yhteensä kahdeksan. Opetuspäivät ovat:
31.1., 7.2., 21.2., 28.2., 7.3., 21.3., 28.3. sekä 11.4. Lisäksi varakerta 18.4.

Hinta sisältää 24% alv. Ilmoittautuminen on sitova. Maksu- ja peruutusehtoihin voit tutustua tarkemmin osoitteessa www.lauluavain.fi.

Lämpimästi tervetuloa löytämään laulamisen ilo!
Kurssi on täynnä.
Takaisin kurssilistaan