Seniorit-lauluryhmä SENK18

Opettaja:Minna Rusanen
Aika:tiistaisin klo 13.30
Opetuskerrat:14
Kurssin koko:15
Kurssin alkamispäivä:2018-01-09
Hinta:200.00 €
Info:Lauloitko joskus aikanasi, mutta ääni on ehtinyt ruostua? Vai oletko aina halunnut laulaa, mutta vasta nyt tuntuu että suun voisi jo avata? Tule mukaan LauluAvain Seniorit -porukkaan oppimaan terveen lauluäänen perusteita ja laulamaan monipuolisia lauluja kivan, osaavan vetäjän johdolla! Laulettava ohjelmisto on laajaa: iskelmistä kansanlauluihin ja Elviksestä ikivihreisiin.

Minkäänlaista laulutaitoa tai nuotinlukutaitoa ei tarvitse etukäteen olla! Ryhmässä lauletaan paljon ja tehdään helposti omaksuttavia, selkeitä ääniharjoituksia, jotka rentouttavat ja auttavat äänen kulkua. Kaikki tehdään yhdessä ryhmän kanssa, henkilökohtaista opetusta ei sisälly kurssiin. Kurssilla virkistyvät niin ääni, keho kuin mielikin!

Ryhmä kokoontuu Kampin toimipisteellämme, Lapinrinne 2, katutaso. Jokainen laulukerta kestää 1h 15min, aina tiistaisin klo 13.30-14.45. Ryhmä on tarkoitettu noin 60+ -ikäisille.
Ensimmäinen kerta on tiistaina 9.1.2018, yhteensä syksyn kevään aikana kertoja on 14. Kausi päättyy LauluAvaimen kevätjuhliin. Opettaja kertoo itse tarkemmin mahdollisista lomaviikoista.

Ilmoittautuminen alkaa 1.12.2018 mikäli paikkoja syksyltä jatkavien riveihin vapautuu.

Ilmoittautuminen on sitova. Hinta sisältää 24% arvonlisäveroa. Maksu- ja peruutussääntöihimme voit tutustua tarkemmin osoitteessa www.lauluavain.fi.
Kurssi on täynnä.
Takaisin kurssilistaan