Laulux! alkeis-/jatkoryhmä LX1K18

Opettaja:Minna Rusanen
Aika:maanantaisin klo 18.45
Opetuskerrat:8
Kurssin koko:14
Kurssin alkamispäivä:2018-01-08
Hinta:220.00 €
Info:HUOM!
KURSSI ON NYT TÄYNNÄ.

Voit halutessasi ilmoittautua jonoon, ja otamme Sinuun heti yhteyttä jos joku peruuttaa paikkansa.

*******************


Laulux! -ryhmä aloittaa nyt tammikuussa uutena alkeis-/jatkoryhmänä, joka kokoontuu aina maanantaisin klo 18.45-20.15 Kampin toimipisteellämme (Lapinrinne 2).

Ryhmässä lauletaan paljon yhdessä, ja laulamisen lomassa tehdään harjoituksia. Ryhmä soveltuu sekä täysin aloittelijoille että peruskurssin / aloittelijan lyhytkurssin käyneille. Mitään ennakkotaitoja ei edellytetä. Opetus sisältää äänenkäytön ohjausta siten, että pääpainona on laulamisen helppouden ja vaivattomuuden etsiminen ja erilaisten laululukkojen avainten löytäminen. Kaikki tehdään yhteisesti, eikä kenenkään tarvitse laulaa tai tehdä yksin. Ryhmässä ei siis ole henkilökohtaista ohjausta.

Ryhmän tavoitteena on laulamisen kautta, tekemällä ja kokeilemalla löytää avaimia omiin laululukkoihin osaavan ja innostavan opettajan johdolla. Opettaja tuo ryhmään laulettavaksi aluksi itse valitsemiaan lauluja, ja kauden edetessä myös ryhmäläiset itse voivat ehdottaa laulettavia lauluja.

Kevään laulukertoja on yhteensä kahdeksan. Opetuspäivät ovat:
8.1., 15.1., 22.1., 29.1., 12.2., 26.2., 12.3., 26.3. sekä varakerta 9.4.2018. Halutessaan kurssilta voi jatkaa suoraan 27.3. alkavalla Aloittelijan peruskurssille kertaamaan jo opittua ja vahvistamaan itselle toimivia harjoituksia.

Kurssi perustetaan jos ilmoittautuneita on vähintään kahdeksan. Hinta sisältää 24% alv. Ilmoittautuminen on sitova. Maksu- ja peruutusehtoihin voit tutustua tarkemmin osoitteessa www.lauluavain.fi.

Lämpimästi tervetuloa löytämään laulamisen ilo!
Kurssi on täynnä.
Takaisin kurssilistaan