Aloittelijan peruskurssi ALPKK18

Opettaja:Tuula Tenni
Aika:tiistaisin klo 17.00
Opetuskerrat:8
Kurssin koko:25
Kurssin alkamispäivä:2018-04-10
Hinta:200.00 €
Info:Kurssi on alkanut eikä sille voi enää ilmoittautua.

********************

Arasteletko laulamista? Kiristääkö ääni tai loppuuko se kesken? Koetko olevasi laulutaidoton, mutta haluaisit kuitenkin laulaa? Vai etkä vain olet tullut koskaan laulaneeksi? Kaipaatko konkreettisia, selkeitä ohjeita lauluäänen kehittämiseen? Aloittelijan peruskurssi soveltuu juuri sinulle!

Kurssin opettajalla on pitkä kokemus laulutaidottomina itseään pitävien, lauluarkojen ja/tai aloittelevien aikuisten opetuksesta. Isossa ryhmässä kukaan ei laula yksin, vaan kaikki harjoitukset tehdään turvallisesti porukalla opettajan johdolla. Kurssilla on suorituspaineeton ilmapiiri ja leppoisa tunnelma.

Harjoituksissa venytellään ääntä monin tavoin ja tehdään selkeitä harjoituksia lauluäänen vahvistamiseksi, ja kokeillaan erilaisia apukeinoja mm. korkeisiin ääniin yltämiseen sekä tietysti lauletaan paljon! Jos kaipaat apua erityisesti sävelkorkeuksien löytämiseen, saatat tarvita myös henkilökohtaista ohjausta. Yksityistunteja voi ostaa opettajalta kurssin oheen, ennen kurssia tai sen jälkeen.

Kurssi pidetään Töölön toimipisteellämme, Topeliuksenkatu 2. Opetusviikot ovat 10.4. – 5.6.2018. Opetusta ei ole: 1.5. (vappu). Kesäkuun puolella oleva viimeinen kurssikerta pidetään LauluAvaimen omalla Kampin toimipisteellä (Lapinrinne 2). Muut kerrat ovat suunnitellusti vuokratiloissamme Töölön toimipisteellä. Varakerta on ke 30.5.2018 (jos jokin kerta peruuntuisi).

Lisäksi kurssin aikana vietetään koko LauluAvain-koulun yhteinen iso kevätjuhla torstaina 17.5.2018. Juhlassa kurssilaiset pääsevät osallistumaan ja esittämään kurssilla opittua – ja huom! esiintyminen on ehdottoman vapaaehtoista :-)

Takaisin kurssilistaan