Pop-/rytmiryhmä (harj) POPK18

Opettaja:Jenny Liebkind
Aika:torstaisin klo 17.00
Opetuskerrat:12
Kurssin koko:16
Kurssin alkamispäivä:2018-01-18
Hinta:300.00 €
Info:Reippaassa pop-/rytmiryhmässä lauletaan rytmimusiikin tuttuja biisejä, käytännönläheisesti eri vuosikymmenten rytmeihin ja svengiin heittäytyen. Laulujen ja rytmisten harjoitusten ohessa käydään läpi äänenkäytön tekniikan perusteita, mutta ne eivät ole pääosassa tällä kurssilla.

Ryhmä soveltuu myös aloittelijoille. Sinun ei oikeasti tarvitse tietää tai osata mitään tullessasi! Kurssi ei sisällä henkilökohtaista ohjausta, vaan kaikki harjoitukset tehdään yhteisesti ryhmässä.

Kevätkaudella ryhmää ohjaa opetusharjoittelija – ihan oikea laulunopetuksen rautainen ammattilainen, mutta LauluAvain-pedagogiikkaan erikoistumassa. Opettajan työtä käy seuraamassa kevään aikana LauluAvain-kouluttaja, joka kyselee myös ryhmäläisiltä palautetta, tunnelmia ja kokemuksia. 1-2 ensimmäistä kertaa ohjaavat kouluttaja ja harjoittelija yhdessä.

Kauden aikana opetuskertoja on yhteensä 12. Aloituspäivä on 18.1.2018.

Ryhmän hinta on alennettu normaalista ns. opetusharjoitteluryhmän hinnaksi. Ilmoittautuminen on sitova. Maksu- ja peruutusehtoihimme voit tutustua tarkemmin nettisivuillamme www.lauluavain.fi. Kurssin hinnasta 24% on arvonlisäveroa.

Tervetuloa! Pop pop!
Ilmoittaudu tälle kurssille
Takaisin kurssilistaan