Metsä-kuoro MTSK18

Opettaja:Teri Mantere
Aika:tiistaisin klo 18.45
Opetuskerrat:12
Kurssin koko:20
Kurssin alkamispäivä:2018-01-16
Hinta:225.00 €
Info:Kaikille avoin, iloinen Metsä-kuoro on miehille ja naisille tarkoitettu matalan kynnyksen lauluporukka. Harjoittelemme kuorolaulamisen perusteita, laulutekniikkaa ja ”venyttelemme” ääntä monin tavoin.Laulut ovat lähivuosikymmenten musiikkia, iskelmää, poppia ja pääasiassa tuttuja peruskappaleita.

Metsä-kuorossa lauletaan lähinnä yksiäänisesti. Sanat ja nuotit saa opettajalta ja ne kuuluvat hintaan. Uusille laulajille tiedoksi: pääsyvaatimuksia ei ole! Esimerkiksi laulutaitoa tai nuotinlukua ei edellytetä.

Tammikuun harjoituksiin joko 16.1. tai 23.1. voi tulla ilmaiseksi tutustumaan, kunhan ilmoittaa siitä
sähköpostitse viimeistään edellisenä päivänä (lauluavain@lauluavain.fi). Tutustumisen jälkeen voi päättää jatkaako laulamista koko kauden ajan. Tutustumiskerta ei sido mihinkään!

*********************
Metsä-kuoro harjoittelee tiistaisin klo 18.30–20.00 Töölössä, Topeliuksenkatu 2. Kevään aikana on 12
harjoituskertaa. Helmi-maaliskuussa harjoituksia on myös muualla Kampissa/Töölössä, tai voi olla viikkoja, jolloin harjoituksia ei ole (vakituinen sali on tuona aikana osin suljettu). Opettaja tiedottaa kauden rakenteesta heti tammikuussa.

Kevätkauteen pyritään saamaan vähintään yksi esiintyminen, mahdollisesti muuna ajankohtana kuin harjoitukset. Esiintymisen aikataulusta tiedotetaan hyvissä ajoin. Kausi päättyy LauluAvaimen kevätjuhliin!

Jos ilmoittaudut tästä linkistä, huomaa että ilmoittautuminen on sitova. Jos tulet tutustumaan,
ilmoittaudu etukäteen sähköpostilla!

Kuoron kauden hinta sisältää 24% alv. Maksu- ja peruutusehdot ovat luettavissa osoitteessa
www.lauluavain.fi. Lämpimästi tervetuloa laulamaan!
Ilmoittaudu tälle kurssille
Takaisin kurssilistaan