KESÄ Mikrofonin käyttö MICK18

Opettaja:Susanna Wahl
Aika:la 16.6. - su 17.6. klo 11-13
Opetuskerrat:2
Kurssin koko:8
Kurssin alkamispäivä:2018-06-16
Hinta:85.00 €
Info:Vain yksi paikka vapaana!

*******************

Kahden päivän mittaisella paljon toivotulla erikoiskurssilla perehdytään mikrofonin käyttöön. Opetus toteutetaan 6-8 hengen ryhmässä. Kurssilla tutustutaan mikrofoniin ja sen käyttöön laulaessa. Käydään mm. läpi karaokessa laulamisen erityispiirteitä ja tutustutaan omaan äänen, joka tuleekin kaiuttimilta. Kaikki pääsevät laulamaan kurssin aikana opettajan säestyksellä mikrofonin kanssa, minä aikana myös toiset kurssilaiset voivat laulaa mukana (ilman äänentoistoa). Lauletaan joko Lauluavaimen lauluvihkoista tai voit tuoda oman nuotin sinulle tutusta laulusta.

Opetuspaikka:
LauluAvain, Kamppi / Lapinrinne 2.

Aikataulu:
la 16.6. klo 11.00-13.00
su 17.6. klo 11.00-13.00

Ilmoittautua ei voi vain toiseen päivään, vaan kurssikokonaisuus on kaksipäiväinen, yhteensä neljä kellotuntia.

Opettajana kurssilla toimii monenlaisiin mikrofoneihin henkäillyt jazzin taitaja, LauluAvain-opettaja Susanna Wahl. Huom! Jos haluat laulaa itse valitsemaasi laulua, ja tuot siis mukana omat nuotit, ystävällisesti ilmoita viimeistään viikkoa ennen kurssia kappaleen nimi vastaamalla kurssin vahvistusviestiin, jonka saat ilmoittauduttuasi sähköpostilla. Jos sinulla on siihen mahdollisuus, voit myös skannata nuotit saman postin liitteeksi.

Ilmoittautuminen on sitova. Maksu ja peruutusehtoihimme voit tutustua lähemmin www.lauluavain.fi > maksu- ja peruutusehdot.
Ilmoittaudu tälle kurssille
Takaisin kurssilistaan