KESÄ laulutekniikka pienryhmässä KEPRK18

Opettaja:Susanna Wahl
Aika:tiistaisin klo 18.30-20.00
Opetuskerrat:4
Kurssin koko:4
Kurssin alkamispäivä:2018-05-22
Hinta:182.00 €
Info:HUOM! Kurssi on täynnä - voit ilmoittautua jonoon, ja otamme sinuun yhteyttä heti jos joku peruuttaa osallistumisensa.


*******************
Laulutekniikan lyhytkurssilla opiskellaan 3 tai 4 hengen pienryhmässä laulamisen perustekniikoita. Opetus on henkilökohtaista, mutta siten että kenenkään tarvitse laulaa yksin muiden edessä.

Kurssilaiset tuovat mukanaan nuotit niihin lauluihin joita haluavat kurssilla laulaa. Opettajalta voi kysellä vinkkejä ennen ensimmäistä laulukertaa, jos on epävarma minkälaisen kappaleen valitsisi. Käytössä ovat kurssin ajan myös kaikki LauluAvaimen peruskurssien lauluvihkot, joista voi myös valita kappaleita (tällöin ei tarvitse itse etsiä ja kopioida nuotteja). Opettaja käy jokaisen kurssilaisen kanssa läpi näitä itse valittuja lauluja,ja opastaa niiden kautta kullekin soveltuvaa laulutekniikkaa. Kaikki kurssilaiset pääsevät joka kerralla myös kokeilemaan toistensa teknisiä harjoituksia ja laulamaan muiden valitsemia kappaleita, eli hiljaa ei kenenkään tarvitse odotella toisten vuorojen aikana!

Kurssi soveltuu aivan kaikentasoisille laulajille ihan vasta-alkajista pidempään laulaneisiin. Erityisen suositeltavaa on tarttua laulutekniikan perusteisiin viimeistään 1-2 vuoden ryhmäkursseilla tai kuorossa käymisen jälkeen.

Opetuspaikka:
LauluAvain, Kamppi / Lapinrinne 2.

Ajankohta:
Opetusta on neljänä peräkkäisenä tiistaina klo 18.30 - 20.00.
Opetuspäivät ovat 22.5., 29.5., 5.6., 12.6.
Kurssi kattaa kaikki neljä opetusiltaa, eikä osallistua voi vain osalle kerroista.

Opettaja:
Opettajana kurssilla toimii LauluAvain-opettaja Susanna Wahl.

Hinta:
Kurssin hinta on 182,00€ (sis. 24% alv.)

Kurssin koko:
Otamme mukaan max. 4 osallistujaa. Jos ilmoittautuneita on vain kolme, kurssi toteutetaan siten, että kunkin kerran kesto lyhenee > klo 18.30-19.45 = 75 minuuttia / kerta.

Ilmoittautuminen on sitova normaalein LauluAvain-peruutusehdoin, joihin voit tutustua sivustollamme www.lauluavain.fi > maksu- ja peruutusehdot.
Ilmoittaudu tälle kurssille
Takaisin kurssilistaan