Aloittelijan peruskurssi ALPKS18

Opettaja:Susanna Wahl
Aika:torstaisin klo 18.45
Opetuskerrat:10
Kurssin koko:16
Kurssin alkamispäivä:2018-09-06
Hinta:260.00 €
Info:Seuraava peruskurssi aloittelijoille järjestetään vudenvaihteen jälkeen. Ilmoittautuminen kurssille alkaa ma 27.11.2018

***********************

Arasteletko laulamista? Kiristääkö ääni tai loppuuko se kesken? Koetko olevasi laulupelkoinen tai suorastaan aivan laulutaidoton, mutta haluaisit kuitenkin laulaa? Kaipaatko konkreettisia, selkeitä ohjeita lauluäänen kehittämiseen? Aloittelijan peruskurssi soveltuu juuri sinulle!

Kurssin opettajalla on pitkä kokemus laulutaidottomina itseään pitävien, lauluarkojen ja/tai aloittelevien aikuisten opetuksesta. Isossa ryhmässä kukaan ei laula yksin, vaan kaikki harjoitukset tehdään turvallisesti porukalla opettajan johdolla. Kurssilla on suorituspaineeton ilmapiiri ja leppoisa tunnelma.

Harjoituksissa venytellään ääntä monin tavoin ja tehdään selkeitä harjoituksia lauluäänen vahvistamiseksi, ja kokeillaan erilaisia apukeinoja mm. korkeisiin ääniin yltämiseen sekä tietysti lauletaan paljon! Sanat lauluihin saa opettajalta ja laulut lauletaan tarpeeksi matalalta, jotta kaikki pysyvät mukana. Nuotteja ei tarvitse osata!

Jos kaipaat apua erityisesti sävelkorkeuksien löytämiseen, saatat tarvita myös henkilökohtaista ohjausta. Meiltä voi ostaa yksityistunteja kurssin oheen, kysy lisää opettajaltasi. Aloittelijan peruskurssi ei sellaisenaan sisällä henkilökohtaista ohjausta.

Kurssi pidetään Kampin toimipisteellämme, Lapinrinne 2. Kurssi alkaa 6.9.2018. Kurssin kesto on klo 18.45-20.15 eli aina 1,5 tuntia kerrallaan, yhteensä 10 kokoontumiskertaa. Opettaja kertoo kurssin alussa tarkemmin mahdollisista lomaviikoista ja kauden järjestelyistä.

Lisäksi kauden päätteeksi vietetään koko LauluAvain-koulun yhteinen iso joulujuhla maanantaina 10.12.2018. Juhlassa kaikki syksyn kursseilla olleet pääsevät osallistumaan ja laulamaan kurssilla opittua. Huom! esiintyminen on ehdottoman vapaaehtoista, ja paikalle saa tietenkin tulla vaikkei haluaisikaan lavalle.

************

Ilmoittautuminen alkaa ma 4.6. ja jatkuu niin kauan kuin paikkoja on vapaana. ILmoittautuminen on sitova, ja sitä koskevat LauluAvaimen maksu- ja peruutusehdot, jotka löytyvät nettisivuiltamme www.lauluavain.fi. Kurssimaksun tai osan siitä voi maksaa myös Smartumin kulttuuriseteleillä tai SmartumSaldolla (ilmoitathan meille ennen kuin saat laskun, kiitos).
Kurssi on täynnä.
Takaisin kurssilistaan