Pienryhmä LA1S18

Opettaja:Minna Rusanen
Aika:lauantaisin klo 10.30
Opetuskerrat:12
Kurssin koko:4
Kurssin alkamispäivä:2018-08-25
Hinta:438.00 €
Info:LauluAvaimen pienryhmissä on tehokas, mutta samalla leppoisa tunnelma. Ryhmässä lauletaan ja harjoitellaan sekä yksilöllisesti että ryhmän kanssa yhdessä. Opettaja paneutuu jokaisen kurssilaisen laulamiseen henkilökohtaisesti. Ryhmä soveltuu kaikentasoisille. Oppilaat tuovat itse ryhmään valitsemiaan lauluja, joita yhdessä ja opettajan kanssa lauletaan.

Yhden kurssikerran kesto on 1,5 tuntia, jonka aikana jokaisella on oma 15-20 minuutin mittainen henkilökohtainen opetustuokio. Muut ryhmäläiset tekevät harjoituksia ja laulavat mukana, eli koko 1,5 tuntia on tehokasta oppimisaikaa.

Tämä ryhmä kokoontuu Kampin toimipisteellämme (Lapinrinne 2) aina lauantaisin klo 10.30. Syyskaudella on 12 kokoontumiskertaa sekä ma 10.12. illalla koko talon joulujuhlat.


**********************

Pienryhmän maksimikoko on neljä. Ryhmä perustetaan, jos ilmoittautuneita on vähintään kolme. Jos osallistujia on vain 3, yhden kurssikerran kesto on aina 75 minuuttia. Henkilökohtaisen opetuksen määrään kertojen kesto ei vaikuta. Ilmoittautuminen ryhmään on sitova. Hinta sisältää 24% alv. Maksu- ja peruutusehtoihimme voit tutustua nettisivuillamme www.lauluavain.fi.
Kurssi on täynnä.
Takaisin kurssilistaan