Pienryhmä MA2S18

Opettaja:Minna Nyberg
Aika:maanantaisin klo 18.45
Opetuskerrat:14
Kurssin koko:4
Kurssin alkamispäivä:2018-08-20
Hinta:510.00 €
Info:LauluAvaimen pienryhmissä on tehokas, mutta samalla leppoisa tunnelma. Ryhmässä lauletaan ja harjoitellaan sekä yksilöllisesti että ryhmän kanssa yhdessä. Opettaja paneutuu jokaisen kurssilaisen laulamiseen henkilökohtaisesti. Ryhmä soveltuu kaikentasoisille.

Yhden kurssikerran kesto on 1,5 tuntia, jonka aikana jokaisella on oma 15-20 minuutin mittainen henkilökohtainen opetustuokio. Muut ryhmäläiset tekevät harjoituksia ja laulavat mukana, eli koko 1,5 tuntia on tehokasta oppimisaikaa.

Tämä ryhmä kokoontuu neljän hengen porukalla aina maanantaisin klo 18.45. Syksyllä kokoontumiskertoja on 14. Ryhmä on täyttynyt kevään ennakkoilmoittautumisessa.

**********************

Pienryhmän maksimikoko on neljä. Ryhmä perustetaan, jos ilmoittautuneita on vähintään kolme. Jos osallistujia on vain 3, yhden kurssikerran kesto on aina 75 minuuttia. Henkilökohtaisen opetuksen määrään kertojen kesto ei vaikuta. Ilmoittautuminen ryhmään on sitova. Hinta sisältää 24% alv. Maksu- ja peruutusehtoihimme voit tutustua nettisivuillamme www.lauluavain.fi.
Kurssi on täynnä.
Takaisin kurssilistaan