Tuplapienryhmä TPMA1S18

Opettaja:Minna Nyberg
Aika:maanantaisin klo 17.00
Opetuskerrat:14
Kurssin koko:8
Kurssin alkamispäivä:2018-08-20
Hinta:378.00 €
Info:Tuplapienryhmä soveltuu erinomaisesti sekä aloittelijoille että enemmän jo laulaneille.

Opetuskausi sisältää 14 kertaa, joista jokaiselle osallistujalle on 6 henkilökohtaista opetustuokiota, eli noin joka toinen kerta. Niillä kerroilla kun ei ole omaa vuoroa, lauletaan ja harjoitellaan yhdessä muiden kanssa. Ensimmäinen ja viimeinen kerta lauletaan vain yhdessä ilman omia vuoroja.

Huom! Omat laulukerrat sovitaan ensimmäisellä kokoontumiskerralla – kalenterit mukaan!

Ryhmässä kenenkään ei tarvitse laulaa yksin muiden edessä, ellei halua. Henkilökohtaisillakin harjoitusvuoroilla lauletaan yhdessä, vaikka opettaja ohjaakin aina yhtä oppilasta kerrallaan. Ryhmään voi tulla mukaan vaikkei olisi ennen laulanut mitään tai olisi laulanut paljonkin, sillä omat harjoitukset räätälöidään aina jokaiselle tarpeen mukaan. Oppilaat voivat tuoda omille harjoitusvuoroilleen toivelaulujaan laulettaviksi.
Ryhmä kokoontuu Kampin toimipisteellämme, Lapinrinne 2. Aloitus on ma 20.8.2018. Kausi päättyy joulujuhlaan ma 10.12., kurssin varakerta on ma 17.12.

****************
Ryhmään otetaan 6-8 osallistujaa. Normaali yhden kerran kesto on 1,5 tuntia (90min). Jos ryhmässä on kauden alkaessa 6 osallistujaa, lyhenee kesto: 17.00-18.15 = 75min/kerta. Seitsemän osallistujaa: 75min niillä kerroilla kun on vain 3 hengen omat vuorot. Henkilökohtaisen opetuksen määrä säilyy samana osallistujamäärästä riippumatta!

Ilmoittautuminen ryhmään on sitova. Hinta sisältää alv.24%. Maksu- ja peruutusehtoihimme voit tutustua nettisivuillamme www.lauluavain.fi.

(koodi Sma5/6)
Kurssi on täynnä.
Takaisin kurssilistaan