Laulux! alkeis-/jatkoryhmä LX1S18

Opettaja:Minna Rusanen
Aika:maanantaisin klo 18.45
Opetuskerrat:14
Kurssin koko:14
Kurssin alkamispäivä:2018-08-20
Hinta:378.00 €
Info:Laulux on alkeis-/jatkoryhmä, jossa lauletaan paljon yhdessä, ja laulamisen lomassa tehdään äänenkäytön ja tekniikan perusharjoituksia. Ryhmä soveltuu sekä täysin aloittelijoille että peruskurssin tai aloittelijan lyhytkurssin käyneille. Mitään ennakkotaitoja ei edellytetä. Opetus sisältää äänenkäytön ohjausta siten, että pääpainona on laulamisen helppouden ja vaivattomuuden etsiminen ja erilaisten laululukkojen avainten löytäminen. Kaikki tehdään yhteisesti, eikä kenenkään tarvitse laulaa tai tehdä yksin. Ryhmässä ei ole henkilökohtaista ohjausta.

Ryhmän tavoitteena on laulamisen kautta, tekemällä ja kokeilemalla löytää avaimia omiin laululukkoihin osaavan ja innostavan opettajan johdolla. Opettaja tuo ryhmään laulettavaksi aluksi itse valitsemiaan lauluja, ja kauden edetessä myös ryhmäläiset itse voivat ehdottaa laulettavia lauluja.

Ryhmä kokoontuu aina maanantaisin klo 18.45-20.15 Kampin toimipisteellämme (Lapinrinne 2). Yhden kokoontumiskerran kesto on 1,5 tuntia. Ensimmäinen kerta on ma 20.8. ja kauden aikana kokoontumisia on yhteensä 14. Kauden päätteeksi ma 10.12. on joulujuhlat ja ryhmän varakerta on ma 17.12.2018.

Kurssi perustetaan jos ilmoittautuneita on vähintään kahdeksan. Hinta sisältää 24% alv. Ilmoittautuminen on sitova. Maksu- ja peruutusehtoihin voit tutustua tarkemmin osoitteessa www.lauluavain.fi.
Kurssi on täynnä.
Takaisin kurssilistaan