Sekakuoro Nuottimetsä NM1S18

Opettaja:Minna Rusanen
Aika:tiistaisin klo 19.00
Opetuskerrat:14
Kurssin koko:30
Kurssin alkamispäivä:2018-08-21
Hinta:263.00 €
Info:Nuottimetsä on LauluAvaimen uusi matalan kynnyksen kuororyhmä. Kaksi viime lukuvuonna erillään laulanutta ryhmää (Nuotit nurin! ja Metsä-kuoro) yhdistyvät syksyllä 2018 yhdeksi isoksi kuoroksi. Mukaan otamme myös uusia laulajia. Voit tulla tähän ryhmään, olit sitten aloittanut laulamisen juuri äsken tai viisi vuotta sitten, sillä jokaiselle on kyllä sopivaa laulettavaa lähtötasosta riippumatta! Kuorossa ei niinkään etsitä taiteellista tarkkuutta kuin laulamisen iloa, hyvää mieltä ja positiivista svengiä. Kappaleet lauletaan myös enimmäkseen melko matalalta, jotta kaikki pystyvät osallistumaan.

Kuoro laulaa sekä yksiäänisesti että kaksiäänisesti. Välillä lauletaan englanninkielisiä pop-kappaleita, mutta enimmäkseen kuitenkin suomen kielellä. Tarvittavat laulujen sanat ja nuotit saa opettajalta omaksi. Nuotteja ei tarvitse osata lukea, laulut opetellaan korvakuulolta ja opettajan mallista.

Nuottimetsä-kuoro harjoittelee tulevana lukuvuonna Taivallahden peruskoululla aina tiistaisin klo 19.00, osoite on Eteläinen Hesperiankatu 38. Yhden laulukerran kesto on aina 1,5 tuntia.

*********

Ilmoittautuminen on sitova. Voit tutustua maksu- ja peruutusehtoihimme nettisivuillamme www.lauluavain.fi. Hinta sisältää 24% alv.
Kurssi on täynnä.
Takaisin kurssilistaan