Miesten pienryhmä MPRS18

Opettaja:Minna Rusanen
Aika:keskiviikkoisin klo 18.45
Opetuskerrat:14
Kurssin koko:4
Kurssin alkamispäivä:2018-08-22
Hinta:510.00 €
Info:LauluAvaimen pienryhmissä on tehokas, mutta samalla leppoisa tunnelma. Erityisesti jos Sinulla on haasteena löytää oikeita sävelkorkeuksia, pienryhmä on juuri Sinulle sopiva opetusmuoto, sillä opettaja paneutuu jokaisen kurssilaisen laulamiseen henkilökohtaisesti.

Tämä pienryhmä on tarkoitettu erityisesti miesoppilaille. Ryhmäläisillä on joka kerralla oma 15-20 minuutin mittainen henkilökohtainen opetustuokio, jonka aikana kaikki muutkin tekevät harjoituksia ja laulavat mukana. Ryhmässä lauletaan ja harjoitellaan sekä yksilöllisesti että ryhmän kanssa yhdessä.

Ryhmä kokoontuu aina keskiviikkoisin klo 18.45-20.15. Yhden kurssikerran kesto on 1,5 tuntia. Kampin toimipiste, Lapinrinne 2. Ryhmän lukukausi alkaa keskiviikkona 22.8.2018. Kertoja kauden aikana on 14.

**********************

Ilmoittautuminen on sitova. Hinta sisältää alv.24%. Maksu- ja peruutusehtoihimme voit tutustua nettisivuillamme www.lauluavain.fi.

Ryhmän peruskoko on neljä. Ryhmä perustetaan, jos ilmoittautuneita on vähintään kolme. Jos osallistujia on vain 3, yhden kurssikerran kesto on aina 75 minuuttia. Henkilökohtaisen opetuksen määrään kertojen kesto ei vaikuta.
Kurssi on täynnä.
Takaisin kurssilistaan