Tuntipaketti MRTIS18-L

Opettaja:Minna Rusanen
Aika:tiistaisin klo 16.00
Opetuskerrat:8
Alkamispäivä:2018-08-21
Hinta:504.00 €
Info:Tule laulamaan yksityistunneille - laulutuntipakettimme tarjoavat mahdollisuuden tutustua helposti laulamiseen ja äänenkäytön tekniikkaan omalla vakituisella lukujärjestyspaikalla.

Laulutuntipakettimme ovat avoimia kaikille, osaamiseen ja aikaisempaan laulutaustaan katsomatta. Tunneilla voidaan keskittyä juuri niihin asioihin, lauluihin ja tavoitteisiin joita opettajan kanssa haluat toteuttaa. Jokainen oppilas etenee oman henkilökohtaisen suunnitelmansa mukaisesti.

- Tässä paketissa tunteja on 8-14 kappaletta (45min/kerta).
- Tunnit pidetään syyslukukauden aikana 21.8.-11.12. välillä.
- Tunnit ovat aina tiistaisin klo 16.00-16.45.
- opetuspaikka on LauluAvaimen Kampin toimipiste, Lapinrinne 2.
- syyslomalla vk 42 ei ole tunteja.

Tässä paketissa on vakioaika, eikä tuntien viikonpäivää tai kellonaikaa voi muuttaa. Ilmoittauduttuasi olette opettajasi kanssasähköpostitse yhteydessä, jolloin voit kertoa mille viikoille ja montako tuntia haluat pakettiisi sekä yleisistä toiveistasi tunteihin liittyen. Paketti laskutetaan sopimanne tuntimäärän mukaisesti lukukauden alussa, voimassaolevan hinnastomme mukaisesti (ks. www.lauluavain.fi -> hinnasto).

Emme pääsääntöisesti korvaa oppilaan poissaoloja ennalta sovituilta tunneilta, joskin äkillisissä sairastapauksissa pyrimme joustamaan mikäli se on opettajan lukujärjestys huomioon ottaen mahdollista (ks. tarkemmin maksu- ja peruutussääntömme).

Lämpimästi tervetuloa laulamaan!
Kurssi on täynnä.
Takaisin tuntilistaan