Pienryhmä MA2K19

Opettaja:Minna Nyberg
Aika:maanantaisin klo 18.45
Opetuskerrat:14
Kurssin koko:4
Kurssin alkamispäivä:2019-01-07
Hinta:510.00 €
Info:Tämä ryhmä on täyttynyt ennakkoilmoittautumisessa.

***************

Pienryhmään oppilaat voivat tuoda itse valitsemiaan lauluja, joita sitten käytetään oppimisen välineinä ja yhdessä lauletaan. Jos sinulla on haasteita esimerkiksi sävelkulkujen löytämisessä tai ns.nuotilleen laulamisessa, hyödyt luultavasti pienryhmässä tapahtuvasta henkilökohtaisesta ohjauksesta, jossa opettaja voi rauhassa ohjata juuri sinua löytämään oikeat korkeudet. Yksin ei kenenkään tarvitse muiden edessä laulaa, vaan kaikki harjoitukset tehdään aina porukalla!

Yhden kurssikerran kesto on 1,5 tuntia, jonka aikana jokaisella on oma 15-20 minuutin mittainen henkilökohtainen opetustuokio. Muut ryhmäläiset tekevät harjoituksia ja laulavat mukana, eli koko 1,5 tuntia käytetään tekemiseen oppimiseen, eikä muiden vuoroilla ole turhaa odotteluaikaa.

Tämä ryhmä kokoontuu Kampin toimipisteellämme (Lapinrinne 2) aina maanantaisin klo 18.45-20.15. Kevätkaudella 2019 on 14 kokoontumiskertaa. Ensimmäinen kerta on 7.tammikuuta.

Pienryhmän maksimikoko on neljä. Ryhmä perustetaan, jos ilmoittautuneita on vähintään kolme. Jos osallistujia on vain 3, yhden kurssikerran kesto on aina 75 minuuttia. Henkilökohtaisen opetuksen määrään kertojen kesto ei vaikuta. Ilmoittautuminen ryhmään on sitova. Hinta sisältää 24% alv. Maksu- ja peruutusehtoihimme voit tutustua nettisivuillamme www.lauluavain.fi.
Kurssi on täynnä.
Takaisin kurssilistaan