Pienryhmä miehille MPRK19

Opettaja:Jenny Liebkind
Aika:keskiviikkoisin klo 18.45
Opetuskerrat:14
Kurssin koko:4
Kurssin alkamispäivä:2019-01-09
Hinta:510.00 €
Info:Ryhmä on täyttynyt syksyn ennakkoilmoittautumisessa, eikä siihen oteta uusia oppilaita tammikuussa.

***************

Tämä ryhmä on tarkoitettu ensisijaisesti miehille. Ryhmässä lauletaan ja harjoitellaan sekä yksilöllisesti että ryhmän kanssa yhdessä siten, että opettaja paneutuu jokaisen kurssilaisen laulamiseen vuoron perään.

Yhden kurssikerran kesto on 1,5 tuntia, jonka aikana jokaisella on oma 15-20 minuutin mittainen henkilökohtainen opetustuokio. Muut ryhmäläiset tekevät harjoituksia ja laulavat mukana, eli koko 1,5 tuntia käytetään tekemiseen oppimiseen, eikä muiden vuoroilla ole turhaa odotteluaikaa.

Tämä ryhmä kokoontuu Kampin toimipisteellämme (Lapinrinne 2) aina torstaisin klo 18.45-20.15. Kevätkaudella on 14 kokoontumiskertaa, ensimmäinen kerta on ke 9.1.2019.

Pienryhmän maksimikoko on neljä. Ryhmä perustetaan, jos ilmoittautuneita on vähintään kolme. Jos osallistujia on vain 3, yhden kurssikerran kesto on aina 75 minuuttia. Henkilökohtaisen opetuksen määrään kertojen kesto ei vaikuta. Ilmoittautuminen ryhmään on sitova. Hinta sisältää 24% alv. Maksu- ja peruutusehtoihimme voit tutustua nettisivuillamme www.lauluavain.fi.
Kurssi on täynnä.
Takaisin kurssilistaan