Aloittelijoiden pienryhmä ALPR1K19

Opettaja:Minna Nyberg
Aika:keskiviikkoisin klo 17.00
Opetuskerrat:14
Kurssin koko:4
Kurssin alkamispäivä:2019-01-09
Hinta:510.00 €
Info:Tämä ryhmä on tarkoitettu ensisijaisesti ihan aloitteleville laulajille, esimerkiksi lauluaroille tai itseään laulutaidottomina pitäville. Ryhmä soveltuu aivan erityisesti niille, joilla on hankaluuksia löytää oikeita sävelkulkuja ja haluttua melodiaa. Mukaan voivat ilmoittautua myös sellaiset oppilaat, jotka ovat käyneet joko peruskurssin tai alkeis-/jatkoryhmän, mutta eivät ole opiskelleet vielä pienryhmässä.

Pienryhmissä on kiireetön ja leppoisa tunnelma. Porukalla lauletaan ja harjoitellaan selkeiden, helposti omaksuttavien harjoitusten kautta laulamisen perusteita. Opettaja ohjaa jokaista kurssilaista joka kerralla myös yksilöllisesti. Oppilaat voivat tuoda halutessaan itse valitsemiaan lauluja, joita sitten käytetään oppimisen välineinä ja yhdessä lauletaan. HUOM! Yksin ei kenenkään tarvitse muiden edessä laulaa, vaan kaikki harjoitukset tehdään aina porukalla ja opettaja laulaa mukana!

Yhden kurssikerran kesto on 1,5 tuntia, jonka aikana jokaisella on oma 15-20 minuutin mittainen henkilökohtainen opetustuokio. Muut ryhmäläiset tekevät harjoituksia ja laulavat mukana, eli koko 1,5 tuntia käytetään tekemiseen oppimiseen, eikä muiden vuoroilla ole turhaa odotteluaikaa.

Tämä ryhmä kokoontuu Kampin toimipisteellämme (Lapinrinne 2) aina keskiviikkoisin klo 17.00-18.30. Kevätkaudella on 14 kokoontumiskertaa, joista ensimmäinen on ke 9.1.2019.

Pienryhmän maksimikoko on neljä. Ryhmä perustetaan, jos ilmoittautuneita on vähintään kolme. Jos osallistujia on vain 3, yhden kurssikerran kesto on aina 75 minuuttia. Henkilökohtaisen opetuksen määrään kertojen kesto ei vaikuta. Ilmoittautuminen ryhmään on sitova. Hinta sisältää 24% alv. Maksu- ja peruutusehtoihimme voit tutustua nettisivuillamme www.lauluavain.fi.
Ilmoittaudu tälle kurssille
Takaisin kurssilistaan