Tuplapienryhmä TPLKEK19

Opettaja:Jenny Liebkind
Aika:keskiviikkoisin klo 17.00
Opetuskerrat:14
Kurssin koko:8
Kurssin alkamispäivä:2019-01-09
Hinta:378.00 €
Info:Tämä ryhmä on nyt täynnä.
Katso tilanne maanantain vastaavassa ryhmässä.

****************

Tuplapienryhmä soveltuu erinomaisesti monentasoisille laulajiille; niin aloittelijoille kuin jo enemmän laulaneille, sillä jokaisen omat harjoitukset räätälöidään aina kullekin oppilaalle henkilökohtaisesti.

Opetuskausi sisältää 14 kertaa, joista jokaiselle osallistujalle on 6 henkilökohtaista opetustuokiota, eli noin joka toinen kerta. Niillä kerroilla kun ei ole omaa vuoroa, lauletaan ja harjoitellaan yhdessä muun ryhmän kanssa. Ensimmäinen ja viimeinen kerta lauletaan vain yhdessä ilman omia vuoroja, ja harjoitellaan opettajan johdolla koko aika.

Kuten ei muissakaan ryhmissämme, myöskään täällä ei kenenkään tarvitse laulaa yksin muiden edessä, ellei halua. Siihenkin annetaan mahdollisuus halukkaille. Henkilökohtaisillakin harjoitusvuoroilla lauletaan pääsääntöisesti aina yhdessä, vaikka opettaja ohjaakin aina vain yhtä oppilasta kerrallaan. Oppilaat voivat tuoda omille harjoitusvuoroilleen toivelaulujaan laulettaviksi. Huom! Omat henkilökohtaiset laulukerrat sovitaan ensimmäisellä kokoontumiskerralla – siis kalenterit mukaan! Jos joudut olemaan ensimmäiseltä kerralta pois, on erittäin tärkeää, että olet jo etukäteen opettajasi kanssa yhteydessä omiin lauluvuoroihisi liittyen.

Ryhmä kokoontuu Kampin toimipisteellämme (Lapinrinne 2). Aloitus on ke 9.1.2019.

Ryhmään otetaan 6-8 osallistujaa. Normaali yhden kerran kesto on 1,5 tuntia (90min). Jos ryhmässä on kauden alkaessa
* 6 osallistujaa, lyhenee kesto: klo 17.00-18.15 = 75min/kerta.
* 7 osallistujaa. lyhenee kesto: 75min niillä kerroilla kun on vain 3 hengen omat vuorot.

Henkilökohtaisen opetuksen määrä säilyy aina samana osallistujamäärästä riippumatta!

***********

Ilmoittautuminen ryhmään on sitova. Hinta sisältää alv.24%. Maksu- ja peruutusehtoihimme voit tutustua nettisivuillamme www.lauluavain.fi.
Kurssi on täynnä.
Takaisin kurssilistaan