Aloittelijan peruskurssi ALPKK19

Opettaja:Minna Nyberg
Aika:keskiviikkoisin klo 18.45
Opetuskerrat:12
Kurssin koko:15
Kurssin alkamispäivä:2019-01-09
Hinta:300.00 €
Info:Kurssi on nyt täynnä. Torstaisin klo 18.45 alkeisryhmässä on vielä tilaa!

Tästä seuraava aloittelijoiden kurssi toukokuussa 2019! Ilmoittautuminen alkaa maalis-huhtikuu taitteessa, seuraa ilmoittelua.

****************************
Arasteletko laulamista? Kiristääkö ääni tai loppuuko se kesken? Koetko olevasi laulupelkoinen tai suorastaan aivan laulutaidoton, mutta haluaisit kuitenkin laulaa? Kaipaatko konkreettisia, selkeitä ohjeita lauluäänen kehittämiseen?
> Aloittelijan peruskurssi soveltuu juuri sinulle!

Kurssin opettajalla on pitkä kokemus laulutaidottomina itseään pitävien, lauluarkojen ja/tai aloittelevien aikuisten opetuksesta. Isossa ryhmässä kukaan ei laula yksin, vaan kaikki harjoitukset tehdään turvallisesti porukalla opettajan johdolla. Kurssilla on suorituspaineeton ilmapiiri ja leppoisa tunnelma.

Harjoituksissa venytellään ääntä monin tavoin ja tehdään selkeitä harjoituksia lauluäänen vahvistamiseksi, ja kokeillaan erilaisia apukeinoja mm. korkeisiin ääniin yltämiseen sekä tietysti lauletaan paljon! Sanat lauluihin saa opettajalta ja laulut lauletaan tarpeeksi matalalta, jotta kaikki pysyvät mukana. Nuotteja ei tarvitse osata lukea!

Aloittelijan peruskurssi ei sisällä henkilökohtaista ohjausta. Jos kaipaat apua aivan erityisesti sävelkorkeuksien löytämiseen, saattaisit hyötyä myös henkilökohtaisesta ohjauksesta. Toisaalta perusharjoitukset, joita kurssilla tehdään, auttavat usein myös säveltasojen löytämisessä kun äänenkäyttö yleisellä tasolla helpottuu. Voit kuitenkin halutessasi varata henkilökohtaiseen ohjaukseen opettajaltasi yksityistunnin.

Kurssi pidetään Kampin toimipisteellämme, Lapinrinne 2. Kurssi alkaa ke 9.1.2019. Kurssin kesto on klo 18.45-20.15 eli aina 1,5 tuntia kerrallaan, yhteensä 12 kokoontumiskertaa. Opettaja kertoo kurssin alussa tarkemmin mahdollisista lomaviikoista ja kauden järjestelyistä.

Lisäksi kauden päätteeksi vietetään koko LauluAvain-koulun yhteinen isot kevätjuhlat. Juhlassa kaikki kevään kursseilla olleet pääsevät osallistumaan ja laulamaan kurssilla opittua. Huom! esiintyminen juhlassa on ehdottoman vapaaehtoista, ja paikalle saa tietenkin tulla vaikkei haluaisikaan lavalle :)

************

Ilmoittautuminen alkaa ma 26.11. ja jatkuu niin kauan kuin paikkoja on vapaana. ILmoittautuminen on sitova, ja sitä koskevat LauluAvaimen maksu- ja peruutusehdot, jotka löytyvät nettisivuiltamme www.lauluavain.fi. Kurssimaksun tai osan siitä voi maksaa myös Smartumin kulttuuriseteleillä tai SmartumSaldolla (ilmoitathan meille ennen kuin saat laskun, kiitos).
Kurssi on täynnä.
Takaisin kurssilistaan