Nuottimetsä sekakuoro NMK19

Opettaja:Minna Rusanen
Aika:tiistaisin klo 19.00
Opetuskerrat:14
Kurssin koko:30
Kurssin alkamispäivä:2019-01-22
Hinta:263.00 €
Info:Tule ilmaiseksi kokeilemaan ensimmäisiin harjoituksiin tiistaina 22.1.2019! Nuottimetsä-kuoro harjoittelee Taivallahden peruskoululla (sivurakennus, leikkisali) aina tiistaisin klo 19.00. Ilmoittaudut vain paikan päällä opettaja Minnalle ja annat palaa!

********************

Nuottimetsä on LauluAvaimen kaikille avoin sekakuororyhmä. Mukaan otetaan nyt tammikuussa myös uusia halukkaita laulajia - olipa sinulla kokemusta laulamisesta tai ei. Olitpa aloittanut laulamisen juuri äsken tai viisi vuotta sitten, jokaiselle löytyy sopivaa laulettavaa lähtötasosta riippumatta!

Kuoroon ei ole pääsykokeita eikä tasovaatimuksia vaan ihan oikeasti mukaan voi tulla kuka vain. Kuorossa ei niinkään etsitä taiteellista tarkkuutta kuin laulamisen iloa, hyvää mieltä ja positiivista svengiä. Kappaleet lauletaan myös enimmäkseen melko matalalta, jotta kaikki pystyvät osallistumaan.

Kuoro laulaa sekä yksiäänisesti että kaksiäänisesti. Välillä lauletaan englanninkielisiä pop-kappaleita, mutta enimmäkseen laulut ovat kuitenkin suomen kielellä. Tarvittavat laulujen sanat ja nuotit saa opettajalta omaksi. Nuotteja ei kuitenkaan missään nimessä tarvitse osata lukea, ja laulutkin opetellaan lähinnä korvakuulolta opettajan mallista.

Nuottimetsä-kuoro harjoittelee vuonna 2019 Taivallahden peruskoululla aina tiistaisin klo 19.00. Osoite on Eteläinen Hesperiankatu 38. Yhden laulukerran kesto on aina 1,5 tuntia. Ensimmäinen kerta on ti 22.1.2019. Harjoituksia on 14 kertaa, 22.1. - 14.5.2019 välillä. Viikoilla 8 ja 9 sekä vappupäivänä 1.5. ei ole opetusta. 14.5.2019 on ns. varakerta, joka pietään jos jotkut harjoitukset joudutaan kauden aikana siirtämään.

*********

Ilmoittautuminen on sitova. Voit tutustua maksu- ja peruutusehtoihimme nettisivuillamme www.lauluavain.fi. Hinta sisältää 24% alv. Tervetuloa!
Ilmoittaudu tälle kurssille
Takaisin kurssilistaan