Pop-/rytmiryhmä POPSK19

Opettaja:Jenny Liebkind
Aika:torstaisin klo 17.00
Opetuskerrat:14
Kurssin koko:14
Kurssin alkamispäivä:2019-01-10
Hinta:375.00 €
Info:Pop pop! Nap nap, tap tap!

Syke, rytmi, tempo... mistä on kysymys? Se selviää tässä ryhmässä! Pop-/rytmiryhmässä lauletaan monenlaisia biisejä rockista ja popista kansan- ja lastenlauluihin, aina käytännönläheisesti eri vuosikymmenten rytmeihin ja svengiin heittäytyen. Rytmien maailmaan tutustutaan itse monipuolisesti harjoituksia tehden, taputtaen, naputtaen ja tömistäen.

Laulujen ja rytmisten harjoitusten ohessa käydään läpi laulutekniikan perusteita, mutta tekniikkaopetus ei ole pääosassa tällä kurssilla. Ryhmä soveltuu niin aloittelijalle kuin enemmänkin laulaneelle, sillä mitään taitovaatimuksia ei ole - sisältö on suunniteltu niin että jokainen pärjää mukana. Ei siis tarvitse osata laulaa nuotilleen tai lukea nuottikirjoitusta. Laulut ja harjoitukset opetellaan enimmäkseen kuuntelun ja toistamisen kautta. Ryhmässä ei ole henkilökohtaista ohjausta.

Ryhmä kokoontuu aina torstaisin klo 17.00-18.30, eli yhden kerran kesto on aina 1,5 tuntia. Ensimmäinen kerta to 10.1.2019. Kauden aikana ryhmä kokoontuu 14 kertaa. Opetuspiste on Kampissa, Lapinrinne 2.

Ryhmä perustetaan jos ilmoittautuneita on vähintään kahdeksan. Ilmoittautuminen on sitova. Hinta sisältää 24% alv.

Lämpimästi tervetuloa!
Ilmoittaudu tälle kurssille
Takaisin kurssilistaan