Alkeis-/jatkoryhmä AJTO3K19

Opettaja:Susanna Wahl
Aika:torstaisin klo 18.45
Opetuskerrat:14
Kurssin koko:14
Kurssin alkamispäivä:2019-01-10
Hinta:378.00 €
Info:Alkeis-/jatkoryhmä on tarkoitettu sekä ihan aloittelijoille että jonkin kurssin jo käyneille. Kurssilla tehdään peruskurssin harjoitteita, ja niitä kerrataan rauhalliseen tahtiin selkeästi etenemällä. Myös lyhytkurssin käyneet voivat ilmoittautua tähän ryhmään. Huom! Mitään ennakkotaitoja ei kurssille tulijalta edellytetä ja ryhmä on tarkoitettu myös ihan aloittelijoille.

Alkeis-/jatkoryhmässä lauletaan paljon yhdessä ja laulamisen lomassa tehdään äänenkäytön ja tekniikan perusharjoituksia. Ryhmässä voi jatkaa useammankin lukukauden ajan, jos tuntuu että se on itselle sopivan tasoinen ja opittuja asioita haluaa vielä vahvistaa.

Opetus sisältää äänenkäytön ohjausta siten, että pääpainona on laulamisen helppouden ja vaivattomuuden etsiminen ja erilaisten laululukkojen avainten löytäminen. Kaikki tehdään yhteisesti, eikä kenenkään tarvitse laulaa tai tehdä yksin. Ryhmässä ei ole varsinaista henkilökohtaista ohjausta, mutta opettaja tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden lyhyeen henkilökohtaiseen äänitekniikkatuokioon.

Kauden aikana kertoja on 14. Ensimmäinen kerta to 10.1.2019. Yhden kerran kesto on aina 1,5 tuntia (klo 18.45-20.15). Opetuspiste Kamppi, Lapinrinne 2.

Kurssi perustetaan jos ilmoittautuneita on vähintään kahdeksan. Hinta sisältää 24% alv. Ilmoittautuminen on sitova. Maksu- ja peruutusehtoihin voit tutustua tarkemmin osoitteessa www.lauluavain.fi.

Lämpimästi tervetuloa!
Ilmoittaudu tälle kurssille
Takaisin kurssilistaan