Pienryhmä TO2K19

Opettaja:Jenny Liebkind
Aika:torstaisin klo 18.45
Opetuskerrat:14
Kurssin koko:4
Kurssin alkamispäivä:2019-01-10
Hinta:510.00 €
Info:Tämä ryhmä on nyt täynnä.

****************

LauluAvaimen pienryhmissä lauletaan ja harjoitellaan sekä yksilöllisesti että ryhmän kanssa yhdessä siten, että opettaja paneutuu jokaisen kurssilaisen laulamiseen vuoron perään. Näin ollen ryhmä soveltuu kaikentasoisille, kun harjoitukset räätälöidään aina jokaiselle yksilöllisesti. Oppilaat voivat tuoda ryhmään itse valitsemiaan lauluja, joita sitten käytetään oppimisen välineinä ja yhdessä lauletaan.

Yksin ei kenenkään tarvitse muiden edessä laulaa, vaan kaikki harjoitukset tehdään aina porukalla ja opettaja laulaa usein mukana. Pienryhmäopetus soveltuu erityisesti silloin kun nuotilleen laulamisessa on haasteita, sillä opettaja pystyy ohjaamaan oikeiden sävelkorkeuksien hahmottamisessa yksilöopetuksessa paremmin kuin isossa ryhmässä.

Yhden kurssikerran kesto on 1,5 tuntia, jonka aikana jokaisella on oma 15-20 minuutin mittainen henkilökohtainen opetustuokio. Muut ryhmäläiset tekevät harjoituksia ja laulavat mukana, eli koko 1,5 tuntia käytetään tekemiseen oppimiseen, eikä muiden vuoroilla ole turhaa odotteluaikaa.

Tämä ryhmä kokoontuu Kampin toimipisteellämme (Lapinrinne 2) aina torstaisin klo 18.45-20.15 Ensimmäinen kerta on to 10.1.2019.

Pienryhmän maksimikoko on neljä. Ryhmä perustetaan, jos ilmoittautuneita on vähintään kolme. Jos osallistujia on vain 3, yhden kurssikerran kesto on aina 75 minuuttia. Henkilökohtaisen opetuksen määrään kertojen kesto ei vaikuta. Ilmoittautuminen ryhmään on sitova. Hinta sisältää 24% alv. Maksu- ja peruutusehtoihimme voit tutustua nettisivuillamme www.lauluavain.fi.

Tervetuloa!
Kurssi on täynnä.
Takaisin kurssilistaan