Stemmalaulun peruskurssi STEK19

Opettaja:Minna Rusanen
Aika:tiistaisin klo 17.00
Opetuskerrat:14
Kurssin koko:16
Kurssin alkamispäivä:2019-01-08
Hinta:368.00 €
Info:Stemmalaulun peruskurssilla ihmetellään moniäänisen laulamisen maailmaa. 10-16 hengen porukalla lauletaan kaanoneita, kansanmusiikkia, poppia ja iskelmää - ja tehdään kaikesta kaksi-, kolme ja jopa neliäänisiä harjoituksia.

Ennakko-osaamista äänissä laulamisesta ei tarvita, tule juuri sellaisena kuin olet! Myöskään nuotteja ei tarvitse osata lukea, sillä laulut opetellaan lähinnä korvakuulolta opettajan mallista. Kurssilla käydään lisäksi läpi terveen äänenkäytön ja laulutekniikan perusteita, mutta ne eivät ole kurssilla pääosassa.

Kurssilla on sekä syksyltä jatkavia että uutena aloittavia. Samassa ryhmässä voi jatkaa pitkäänkin eikä ole mikään pakko suunnata heti eteenpäin. Laulut ja harjoitteet vaihtuvat joka kauden alussa, ja vanhatkin tulevat mukaan "puhtaalta pöydältä". Huomaa, että kurssi ei sisällä henkilökohtaista ohjausta, vaan kaikki harjoitukset tehdään porukalla.

Stemmalaulun peruskurssi kokoontuu Kampin toimipisteellä (Lapinrinne 2) aina tiistaisin klo 17.00-18.30. Kurssi perustetaan jos osallistujia on vähintään 10. Ensimmäinen kurssikerta on tiistaina 8.1.2019. Kokoontumisia on kauden aikana 14. Lisäksi esiinnytään toukokuussa LauluAvaimen kevätjuhlissa (jonka aikataulu vahvistuu myöhemmin).


Hinta sisältää 24% alv. Ilmoittautuminen on sitova. Maksu- ja peruutusehtoihimme voit tutustua nettisivuillamme www.lauluavain.fi.

Tervetuloa!
Ilmoittaudu tälle kurssille
Takaisin kurssilistaan