Seniorit perustaso-/hengitysryhmä SENHK19

Opettaja:Minna Nyberg
Aika:torstaisin klo 12.15
Opetuskerrat:10
Kurssin koko:14
Kurssin alkamispäivä:2019-01-10
Hinta:135.00 €
Info:Tämä ryhmä on nyt täynnä.

****************


Lauloitko joskus aikanasi, mutta ääni on ehtinyt ruostua? Vai oletko aina halunnut laulaa, mutta et ole rohjennut? Rajoittaako hengityssairaus laulujasi? Tule mukaan LauluAvain Seniorit -porukkaan oppimaan terveen lauluäänen perusteita ja laulamaan monipuolisia lauluja kivan, osaavan vetäjän johdolla. Laulaminen tutkitusti virkistää, kohentaa elämänlaatua ja saattaa myös helpottaa hengitysoireita - parhaimmillaan laulaminen on kuin hauskaa hengitysjumppaa!

Senioriryhmässä perustasolla laulettava ohjelmisto on valittu enimmäkseen tutuista "peruslauluista": iskelmistä kansanlauluihin ja Elviksestä ikivihreisiin. Minkäänlaista laulutaitoa tai nuotinlukutaitoa ei tarvitse etukäteen olla. Ryhmässä lauletaan paljon ja tehdään helposti omaksuttavia, selkeitä ääniharjoituksia, jotka rentouttavat ja auttavat äänen kulkua ja jumppaavat hengityselimistöä. Kaikki tehdään yhdessä ryhmän kanssa, henkilökohtaista opetusta ei sisälly kurssiin.

Ryhmä kokoontuu Kampin toimipisteellämme: Lapinrinne 2, katutaso C-rapun vieressä. Jokainen laulukerta kestää tunnin (60min), aina torstaisin klo 12.15-13.15. Ryhmä on tarkoitettu noin 60+ -ikäisille. Ensimmäinen kerta on to 10.1.2019. Yhteensä keväällä kertoja on 10. Opettaja kertoo itse tarkemmin lomaviikoista ja kauden kulusta.

Ilmoittautuminen on sitova. Ryhmä perustetaan jos ilmoittautuneita on vähintään kahdeksan. Hinta sisältää 24% arvonlisäveroa. Maksu- ja peruutussääntöihimme voit tutustua tarkemmin osoitteessa www.lauluavain.fi.
Kurssi on täynnä.
Takaisin kurssilistaan