Seniorit jatkotaso SENJK19

Opettaja:Minna Nyberg
Aika:torstaisin klo 13.15
Opetuskerrat:14
Kurssin koko:14
Kurssin alkamispäivä:2019-01-10
Hinta:206.00 €
Info:Senioriryhmien vanha kettu - opettaja Minna Nyberg - palaa taas tammikuussa luotsaamaan torstai-iltapäivien laulajia.

Senioreiden jatkotason ryhmään voivat ilmoittautua kaikki noin 60+ -ikäiset laulamisesta kiinnostuneet, joskus jo vähän laulaneet naiset ja miehet. Esimerkiksi senioreiden perustason ryhmästä, laoittelijan kursseiltamme tai kuoroistamme on mahdollista siirtyä tähän ryhmään. Mitään erityistä superlaulutaitoa tai nuotinlukutaitoa ei tarvitse kuitenkaan olla.

Ryhmässä lauletaan paljon ja tehdään selkeitä, monipuolisia äänenkäytön harjoituksia ja tietenkin myös lauletaan paljon. Osa lauluista saatetaan laulaa kaksiäänisesti. Kaikki harjoitukset tehdään yhdessä ryhmän kanssa, henkilökohtaista opetusta ei sisälly kurssiin. Täällä laulaessa virkistyvät niin ääni, keho kuin mielikin!

Ryhmä kokoontuu Kampin toimipisteellämme: Lapinrinne 2, katutaso (C-rapun vieressä). Jokainen laulukerta kestää 1h 15min, aina torstaisin klo 13.30-14.45. Ensimmäinen kerta on to 10.1.2019. Yhteensä kevään aikana kertoja on 14. Kausi päättyy LauluAvaimen kevätjuhliin, joissa ryhmä esiintyy. Opettaja kertoo itse tarkemmin lomaviikoista ym.


Ilmoittautuminen on sitova. Ryhmä perustetaan jos ilmoittautuneita on vähintään kahdeksan. Hinta sisältää 24% arvonlisäveroa. Maksu- ja peruutussääntöihimme voit tutustua tarkemmin osoitteessa www.lauluavain.fi.

Tervetuloa laulamaan!
Ilmoittaudu tälle kurssille
Takaisin kurssilistaan