Nuotinluku 2 NL2K19

Opettaja:Tuula Tenni
Aika:lauantaina 23.3. klo 12.30-15.30
Opetuskerrat:1
Kurssin koko:15
Kurssin alkamispäivä:2019-03-23
Hinta:60.00 €
Info:Tunnetko mustan ja valkoisen nuotin eron ja Sinulla on alustava käsitys nuottiviivaston merkityksestä, erilaisista taukomerkinnöistä ja tahtilajeista? Oletko joskus opetellut musiikin teoriaa mutta oppi on jo vaipunut unholaan?

Ymmärrys nuottikuvasta voi mm. tehostaa lauluharrastajan oppimista ja helpottaa esimerkiksi melodioiden muistamista ja sävelten välisten hyppyjen hahmottamista.

LauluAvaimen Nuotinluku 2 -kurssilla tutkitaan nuottipampuloiden ja taukomerkintöjen ihmeellistä maailmaa. Kurssin aluksi kerrataan Nuotinluku 1 -kurssin aiheet ja sisällöt, minkä jälkeen siirrytään nuottikuvan tutkimisessa eteenpäin. Käymme läpi nuoteista laulamisen ja solmisoinnin alkeet (do-re-mi...) sekä laajennamme rytmiikan hallintaa ja ymmärrystä. Kurssi sopii niille, jotka ovat käyneet Nuotinluku 1 -kurssin tai joilla on muuten hieman kokemusta ja ymmärrystä musiikin teoriasta. Soveltuu myös
peruskertauksena sinulle, joka olet teorian alkeet joskus aikaisemmin opetellut. Jos olet epävarma sopisiko kurssi sinulle, voit oikein hyvin ottaa yhteyttä soittamalla tai sähköpostilla, niin voimme arvioida onko kurssin sisältö sinulle liian helppo tai vaikea.

Kurssi pidetään jos ilmoittautuneita on vähintään kahdeksan. Paikka: Kampin toimipiste, Lapinrinne 2. Ilmoittautuminen on sitova, normaalein maksu- ja peruutusehdoin. Oikein lämpimästi tervetuloa!
Ilmoittaudu tälle kurssille
Takaisin kurssilistaan